Venturn Young Professional Program

Inmiddels zijn jullie, als het goed is, al beter bekend met Venturn. Hét consultancy- en adviesbureau voor de maritieme en logistieke sector.
Doorlopend zijn wij op zoek naar geschikt talent om te laten ontwikkelen tot echte maritieme en logistieke professionals. Bij deze brengen wij graag ons Venturn Young Professional Programma nogmaals onder de aandacht! Het is verstandig om tijdig te beginnen met solliciteren, zodat de kans dat je thuis komt te zitten na je studie kleiner wordt. Onze eerst volgende selectie dag is alweer volgende week donderdag, 29 maart.
Maandelijks organiseren we een selectie middag. Meer informatie over het Venturn Young Professional Programma of aanmelden: https://www.venturn.nl/venturn-young-professional-vyp-rott…/

Mocht je interesse elders liggen dan bij een Young Professional Programma dan is dat geen probleem. Wij bemiddelen met grote regelmaat verschillende startersfuncties voor WO afgestudeerde studenten. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om deze mogelijkheden te bespreken.

Ben je geïnteresseerd, neem dan zo snel mogelijk contact op! Graag zien wij jou bij ons op kantoor voor wellicht een hele mooie start van jouw carrière!

 

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met David Mak of Laura de Ruijter:

David Mak

David@venturn.nl

0681049605

of

Laura de Ruijter

Laura@venturn.nl

0682468955