Bol.com

Ben jij op zoek naar een logistieke (afstudeer) stage en sta je te trappelen om met een uitdagende en actuele opdracht aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou!

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van vijf miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Als Stagiair Logistiek ga je vanaf september aan de slag bij de Logistieke Flow Home & Living, onderdeel van de Logistieke afdeling. Dit team, bestaande uit 4 professionals, is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van het onderdeel Home & Living. Het logistieke proces bestaat uit het orderproces vanaf de website tot de daadwerkelijke uitlevering bij de klant. Hieronder valt ook de communicatie met leveranciers betreft order/pakbonnen en facturen. De fysieke afhandeling van klantorders is uitbesteed. Vanuit Utrecht wordt de gehele goederenstroom bestuurd door de afdeling Logistiek. Dit is een jonge groep collega’s met een zeer informele sfeer. Elke vrijdag wordt onze eigen inhouse bar opengezet voor een vrijdagmiddagborrel met alle collega’s. Als stagiair zal je ook regelmatig contact hebben met collega’s vanuit inkoop. Ook externe warehouse en distributie partners zal je voor je onderzoek regelmatig gaan spreken, zowel bij ons op kantoor, als op verschillende locaties in het land. Ben je opzoek naar een echt logistiek (afstudeer) onderzoek en wil je graag zelfstandig met analyses aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

  • Analyseren logistiek proces grote huishoudelijke meubels
  • Analyseren wijziging fysieke en informatieve proces grote huishoudelijke meubels
  • Plan van Aanpak schrijven voor de implementatie in ons logistiek proces
  • Schrijven van een implementatieplan
  • 50% operationele taken, 50% stageopdracht

 

Wat neem jij mee?

  • Een huidige bachelor of master opleiding, bij voorkeur richting logistiek, bedrijfskunde of informatica
  • Een resultaatgerichte en zelfstandige houding, je bent procesmatig ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met e-commerce/internet/supply chain
  • 5 dagen volledige inzet, waarvan 50% meewerken in de reguliere operatie
  • Een rijbewijs!

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Feel a honest university improvement out of http://homework-writer.com/ at whatever time thing evolves into coursework.