Broekman Vacature Management Development Trainee

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal transport. Wereldwijd zorgen wij voor Value Added Logistics en Value Added Services, zoals de opslag en distributie van goederen. Als betrouwbare logistieke partner willen wij onze klanten op alle denkbare vlakken ondersteunen. Wij kenmerken ons door een ‘global reach with a personal touch’ en realiseren dit met een team van meer dan 800 medewerkers in Nederland, België, Tsjechië, Polen, India, Singapore en China.

Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime:

Management development trainee

Werken bij een logistiek dienstverlener in de Rotterdamse haven?

Wanneer je bij ons de functie van Management development trainee gaat vervullen, stap je in een programma dat 4 periodes van 6 maanden kent en daarmee een totale duur van 2 jaar. Gedurende deze periode zul je ervaring opdoen binnen de verschillende business units van de Broekman Logistics en zul je je op projectbasis bezig gaan houden met actuele vraagstukken. Ons management development program maakt het mogelijk om met verschillende facetten van de logistieke dienstverlening kennis te maken. Na je periode als management development trainee ben je klaar voor een functie op management niveau binnen Broekman Logistics.

Welke eisen stellen we aan de functie van Management development trainee?

Voor de positie van Management development trainee vragen we HBO/WO niveau met een afgeronde opleiding op het gebied van logistiek of commercie met maximaal één a twee jaar relevante werkervaring en je hebt een commerciële inslag. Daarnaast beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en beschik je over goede contactuele eigenschappen. Verder ben je doelgericht, accuraat en stressbestendig.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Je hebt de baan als Management development trainee!

De arbeidsvoorwaarden die wij als logistiek dienstverlener aanbieden zijn marktconform. Daarnaast kenmerkt onze organisatie zich vanwege de vele doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. We zijn vooruitstrevend, resultaatgericht en hebben een informele bedrijfscultuur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeffrey Steinhorst 010 – 487 33 25