Inhousedag bij Smurfit Kappa

*Dutch only
(Deze inhousedag is niet georganiseerd door Transito)

Geïnteresseerd in het Graduate Programma Benelux van Smurfit Kappa? Of wil je eerst wat meer over Smurfit Kappa te weten komen?

Kom dan naar onze Inhousemiddag op 26 mei 2016!

Smurfit Kappa is ’s werelds grootste leverancier van op papier gebaseerde verpakkingsoplossingen, met meer dan 45.000 medewerkers verdeeld over 370 productielocaties in 34 landen en met een omzet van € 8,1 miljard in 2015.

Tijdens de Inhousemiddag word je meegenomen in de wereld van de verpakkingsindustrie én je krijgt de kans om aan de huidige lichting Graduates al jouw vragen te stellen over werken bij onze organisatie.

Aanmelden

Ben jij een ambitieuze HBO- of WO-student in het 3e of 4e jaar van je studie of ben je net afgestudeerd (<3 jaar) en heb je affiniteit met Sales, Operations en/of Controlling?

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je voor 23 mei 2016 op door jouw CV op te sturen naar: kathe.van.gorp@smurfitkappa.nl.

Wil jij meer informatie over het Graduate Programma en/of Smurfit Kappa? Neem dan contact op met Monique Vrolijk: monique.vrolijk@smurfitkappa.com / 06-48507021. Of gebruik de volgende link: Graduate Programma Benelux 2016

Wil je meer weten over Smurfit Kappa. Bekijk dan de bedrijfspresentatie:

SmurfitKappaGroupPresentation.pdf

logo484