Inhousedag PostNL

PostNL Inhousedag 

Op maandag 3 oktober organiseert Transito een inhousedag bij PostNL in Den Haag. De dag begint met een korte introductie van PostNL waarna er actuele business cases met je worden uitgewerkt. Tot slot word je rondgeleid in een distributiecentrum van PostNL in Ridderkerk. Tussendoor wordt er door PostNL een borrel en diner verzorgt bij La Vina. Het volledige programma is hieronder te vinden. De dag begint om 14:00 en eindigt rondt 21:00. De reis terug naar Rotterdam wordt ook door PostNL verzorgt.

PostNL bied je een kijk in de logistieke wereld die achter de postbezorging schuilgaat. Voor studenten met interesse in de logistiek, die bijvoorbeeld het vak quantitative logistics volgen, is dit een zeer interessante mogelijkheid om te zien hoe deze kennis in de praktijk wordt toegepast. Ook zal PostNL de carrièremogelijkheden bij het bedrijf verder toelichten, waaronder hun young Executive Programme (YEP).

Meld je vandaag nog aan
Voor deze inhousedag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je deelnemen? Meld je hieronder aan met je gegevens en je cv. Op 23 september maken wij bekent welke studenten door PostNL zijn geselecteerd om deel te nemen aan deze dag. Inschrijven is mogelijk tot 18 september.
Het programma
13.45 Inloop
14.15 – 14.45 Introductie en bedrijfspresentatie PostNL (Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag)
14.45 – 17.00 Presentatie case en uitwerken van de case (Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag)
17.00 – 18.30 Borrel en diner bij La Vina (Theresiastraat 39, Den Haag)
18.30 – 21.00 Presentatie en rondleiding depot Ridderkerk (Schaapherderweg 21, Ridderkerk)
21.30 Terug op Rotterdam Centraal