Key Account Coordinator Vacature – APL Logistics

***This vacancy has expired***

***Dutch Only***

We hebben een interessante (tijdelijke) vacature openstaan bij APL Logistics.

APL Logistics is een international 3rd and 4th party Logistics provider. We ondersteunen onze klanten door middel van goede logistieke oplossingen en zeer moderne systemen waardoor er veel zichtbaarheid van de Supply Chain voor de klant (en onszelf) is. We zijn een informele organisatie in Rotterdam en op zoek naar een Key Account Coordinator.

In deze functie (Key Account Coordinator) ondersteun je de Key Account Managers in het opzetten en uitbouwen van (inter) nationale klanten in de Supply Chain. Je zal in deze functie de gehele Supply Chain kunnen ‘aanraken’ en zien. De voornaamste taak is het analyseren van data sheets die betrekking hebben op de (wereldwijde) Supply Chain van een van onze grootste klanten. Op deze data verbeteringen aandragen, origin kantoren aanhaken en najagen voor een correcte data input.

Afhankelijk van je inzet en het oppakken van de taken in deze functie kunnen de taken uitgebreid worden. In eerste instantie is dit een functie van ongeveer 5 maanden wegens het vertrek van een collega. Hierna (mede afhankelijk van functioneren en ontwikkeling binnen de organisatie) kan het mogelijk zijn om een vaste baan in een soortgelijke functie te krijgen.

De functie is een ideale mogelijkheid om veel aspecten van de internationale Supply Chain te leren kennen.

Als je geïntereseerd bent, neem dan contact op met Michael Dalm, via michael_dalm@apllogistics.com