Mainport talenten diner 2016

mainport_fp

Dit jaar wordt voor de 6e keer het Mainport Talenten Diner georganiseerd. Het is een uniek en exclusief netwerkevenement voor hoger opgeleiden en werkgevers. Studenten die in de laatste fase van hun studie zitten, kunnen zich aanmelden. Het diner vindt plaats op een 5-sterrenlocatie in Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug met uitzicht op de Leuvehaven.

90 Exclusieve plaatsen voor studenten

Volg je een HBO- of WO-studie en wil je met praktijkmensen uit de haven en industrie praten over jouw loopbaanmogelijkheden? Recruiters, HR-managers en directieleden geven je antwoord op alle vragen die je hebt. Je start deze avond met het uitbreiden van een goed zakelijk netwerk.

Zit je in het laatste of voorlaatste jaar van je studie? Meld je dan snel aan. We delen je in bij vier verschillende bedrijfstafels, tijdens de koffieronde kun je natuurlijk met de overige bedrijven in gesprek gaan. Het Mainport Talenten Diner is voor velen een eerste stap geweest richting een mooie startersfunctie of een exclusief traineeship. Onderstaande bedrijven maken het mogelijk dat 90 studenten gratis aan dit exclusieve diner kunnen deelnemen. Aanmelden kan hier: http://www.watertalent.nl/nl/register_mtd/register_mtd.html