Vacature Internationaal projectmanager bij STC International

Vanwege een het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een fulltime projectmanager met internationale ervaring. Je bent werkzaam op de Lloydstraat in Rotterdam, maar ook op regelmatige basis beschikbaar voor onze projecten in het buitenland.

STC Group is de verticale vakinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau, is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of -training.

STC International is onderdeel van STC Group en verzorgt op internationaal niveau onderwijs, training, consultancy en onderzoek op het gebied van maritiem, transport en logistiek in Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika. STC International organiseert dit via haar deelnemingen en samenwerkingen in onder andere Zuid-Afrika, Vietnam, de Filipijnen, Oman, Colombia en Kazachstan.

Als internationaal projectmanager bij STC International werk je voor onze commerciële tak binnen de STC Group. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en coördinatie van internationale projecten. Hierbij houd je toezicht op de voortang, de financiën en de contractvoorwaarden, maar houd je ook de planning goed in de gaten. Elk project heeft zijn specificaties en deze weet jij deze als geen ander goed in het vizier te houden.
Je komt te werken in een klein team waarin je veel zelfstandig aan de slag gaat. Het werkveld is dynamisch en het is belangrijk dat je besluiten kunt nemen, zonder hierbij het grote geheel uit het oog te verliezen.

De ideale collega die wij zoeken is commercieel ingesteld, staat stevig in zijn/haar schoenen en heeft aantoonbare ervaring met projectmanagement op internationaal gebied. Het spreken en schrijven in het Engels vormt voor jou geen enkel probleem. Wanneer je naast deze punten ook ervaring hebt met het geven van trainingen en kennis hebt van de Spaanse taal dan is dit mooi meegenomen.

Ook beschik je over:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur op maritiem of logistiek gebied;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • aantoonbare commerciële en projectmanagement ervaring;
  • praktijkervaring binnen de maritieme sector;
  • bereidheid om te reizen op regelmatige basis.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast team met gedreven collega’s op de locatie Lloydstraat in Rotterdam. Deze fulltime functie is ingeschaald op basis van de cao mbo in schaal 11. Het salaris hangt af van kennis en ervaring en is max. € 4.671,- bruto per maand. Daarnaast is de arbeidsvoorwaardenregeling van STC Training & Consultancy van toepassing waarin wij een eindejaarsuitkering en tegemoetkoming in de ziektekosten bieden. Je hebt 25 verlofdagen en circa 11 ADV dagen per jaar. We zijn aangesloten bij het ABP pensioenfonds en je start met een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Solliciteren

Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Laurian Hollander, Adjunct directeur via 06 24 50 26 31. Heb je vragen over de procedure? Bel dan met Tamara Pols, recruiter via 010 – 448 62 00.

Wil je solliciteren, upload dan je cv en motivatiebrief via de sollicitatiebutton voor 8 februari 2019. De eerste gesprekken staan gepland op 12 februari.

Goed om te weten: het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Interne sollicitanten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Benieuwd wat jij mag verwachten van een baan als docent?

Bezoek het Docent@STC Event op woensdagavond 13 februari 2019.