Vacature Management Development Trainee

Als management trainee bij Broekman Logistics leer je in twee jaar tijd de verschillende afdelingen kennen, zoals Forwarding & Shipping, Warehousing & Distributie, Breakbulk Terminals en uiteraard ook op het hoofdkantoor. Je krijgt intensieve begeleiding doormiddel van mentorschap, je leert ‘on the job’ en krijgt waar nodig trainingen die jouw groei stimuleren.

Bij Broekman Logistics geloven we in de global reach met een personal touch. Dat betekent dat je als trainee al veel impact hebt en kunt bewerkstelligen, zonder dat we je uit het oog verliezen.

Welk verschil ga jij maken als management trainee?

Je krijgt een actueel vraagstuk voorgelegd waar de organisatie echt iets aan heeft en past bij jouw kennis en achtergrond. Eerdere trainees hebben bijvoorbeeld een app geïntegreerd op onze Terminal, waardoor er op de Terminal efficiënter kon worden gewerkt en onze klant beter van informatie konden voorzien. Of is er een nieuwe inrichting ontworpen van een Warehouse, hierdoor kon de samenwerking met een grote potentiele klant starten. Een ander trainee is binnen ons warehouse gestart als supervisor voor een seizoensgebonden klant. Een mooie uitdaging waarbij je direct je leidinggevende skills zal ontwikkelen. Alle trainee opdrachten worden serieus genomen en voor jou persoonlijk ontwikkeld.

Hoe ziet het management trainee programma eruit?

Het programma bestaat uit 4 verschillende onderdelen met een duur van ongeveer 6 maanden.

Per onderdeel, presenteer je jouw plan en uitkomsten aan de directie van Broekman Logistics. Dat is uiteraard even spannend, maar geeft ook wel aan dat we jouw opdracht heel serieus nemen.

Na twee jaar zoeken we samen naar een geschikte rol voor jou binnen Broekman Logistics. Veel oud trainees hebben op dit moment een mooie functie op managementniveau binnen Broekman Logistics.

Welke achtergrond heb jij als management trainee?

Als management trainee kom je net van school of ben je net begonnen in een baan.

Verder heb je….

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Een Logistieke, Bedrijfseconomische of Commerciële studierichting
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse Taal (woord & geschrift)

Uiteraard is het interessant als je naast jouw studie ook andere activiteiten hebt opgepakt waaruit blijkt dat je een goede netwerker bent en initiatief toont. Om zeker te weten dat we goed bij jou passen en andersom, is een assessment onderdeel van jouw sollicitatie.

Wat bieden wij aan management trainees?

Een waanzinnige kans om een start te maken in een logistieke carriere bij een succesvol internationaal bedrijf. Daarnaast kun je rekenen op….

  • Startsalaris: €2.400 bruto per maand
  • Een vaste 13e maand
  • 8,33% aan vakantiegeld (= een extra volledige maandsalaris in mei)
  • 27 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding

Een toekomst binnen een functie op managementniveau bij onze organisatie.

Zullen we eens verder praten?

Graag! We horen graag jouw verhaal en de wensen die jij hebt voor een nieuwe baan en werkgever. Solliciteer direct of voor informatie kun je contact opnemen met Peter van Duijl (010 – 487 33 25) of p.vanduijl@broekmanlogistics.com